Udstilling 13. november til 20. december 2022

Peter Skriver Jørgensen - Jeg har lavet billeder, siden jeg var barn. Jeg har stort set kun lavet figurative billeder. Jeg har svinget meget mellem figurstudier, portrætter, landskaber, blomster, bybilleder og andre motiver, hovedsagelig med egne fotos som forlæg. Jeg foretrækker enkle virkemidler. I denne sammenhæng vandopløselige farveblyanter og akvarel (begge dele på papir). Min stil kan måske dækkes af begreberne: Impressionistisk, ekspressivt, naturalistisk, figurativt og koloristisk. Bærer præg af opskitseringer og spontanitet. Jeg har modtaget undervisning på Dalgas Skolen og Galloskolen (her i byen).

 

Peter Skriver Jorgensen 14

 

Peter Skriver Jorgensen 15 med kant

 

Peter Skriver Jrgensen 17 med kant

 

Peter Skriver Jrgensen 18 med kant

 

Penny Three - Er hvad der sker, når man tager en psykisk syg teenager, placerer hende midt i '00ernes lyserøde Britney Spears-atmosfære, og lader hende forsøge at komme helskindet ud på den anden side på egen hånd. Med sygdomsindsigt og sarkasme forsøger hun at skabe et univers, der kan rumme alt fra rhinsten til antidepressiver, og hvor man måske slet ikke kan skelne mellem de to.
Kunstneren voksede op i en gold forstad omkring årtusindskiftet, og forskellen på hvad hun kunne se ud af vinduet, og hvad hun kunne se igennem sit TV (med indbygget vhs, naturligvis), var med til at trække hende dybere ind i en fantasiverden, hvor Lizzie McGuire og Boogie-værterne blev bedre venner end de klassekammerater, der ikke forstod hende.
Trods mange forhindringer lykkedes det Penny at blive (nogenlunde) voksen, men den syge, forvirrede og ensomme teenager bor stadig i hende, og størstedelen af hendes værker er et forsøg på at række ud til det skrøbelige, lille væsen, og forsikre hende om, at det nok skal blive bedre en dag, for heldigvis voksede hun op og får nu lov til at lege med glitter og maling hele dagen.

 

Penny Three 2

 

Penny Three 3

 

Penny Three 6

 

Penny Three 7

 

M.v.h. Galleri Gallo

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade