Udstilling 24. februar til 27. marts 2019

For beauty is nothing but the beginning of terror, which we are still just able to endure, and we are so awed because it serenely disdains to annihilate us. R.M. Rilke

 

Efraim Espino - Arbejder i en udforskning af post-figurativ moderne kunst fra Kandinsky til Matisse, og tilføjer en kosmologisk og åndelig dimension, for eventyrets skyld, i en ren form og 2 dimensionel plasticitet. Som hos Kandinsky kan man også i Espinos værker se det platoniske spil af rene og universelle former, men i Espinos kunst er intet endeligt, solidt og perfekt. Formerne er ikke tunge og dominerende, malingen på lærredet har sin egen form, klar gennemsigtig og delikat. Antydningen af den fortabte menneskelige sjæl i et enormt kosmos er der også. I modsætning til Chagall ses også den amerikanske tradition. Hos Espino er ingen entydig historie fortalt, ingen magi eller hyperrealisme, men et væld af muligheder og referencer, hvor den menneskelige figur undertiden er tilstede, men næsten overvældet af det kosmiske, og vægten af historien. Graham Thompson.

 

IMG 3469

 

IMG 3470

 

IMG 3472

 

IMG 3485

 

IMG 3486

 

IMG 3487

 

Ingolf Steffensen - I 1970’erne blev Danmark nærmest overrendt af én bestemt slags skulpturer. Det drejede sig om store blankpolerede skulpturer i rustfrit stål, abstrakte, modernistiske og elegante med et geometrisk forenklet formsprog. Man skal ikke kigge længe på Ingolf Steffensen skulpturer for at se, at de signalerer noget helt andet. Ingolf Steffesen er ikke kun interesseret i formen. Han har også en historie han vil fortælle og nogle følelser han vil vise. Store følelser, der handler om krig og kærlighed, glæde og sorg, liv og død. Tom Jørgensen.

 

image1

 

image2

 

image3

 

image4

 

image5

 

image6

 

Mvh. Galleri Gallo

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
man.-fre. fra kl. 14-17

Thomas Stenshøj og Thomas Rauhe:

Tlf: 23 86 76 30

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade