Kunstnere kendt fra Galleri Gallo

Kunstnerne nævnt på denne side er blandt dem, der ofte udstiller på galleriet. Vi præsenterer dem her med deres egne ord.

Claudia PaviaClaudiaPavia

Conny MaxwellConnieMaxwell

Jon JebergJonJeberg

     

"I mange år manglede jeg inspiration til at tage penslerne op. Men efter en eksistentiel krise, kom der hul igennem, og jeg begyndte at male igen. Min stil er særpræget monokrom, med et væld af intrikate detaljer. Jeg berører ofte mytologiske og mystiske emner. Jeg forsøger at fange betragteren ind i et mytisk & magisk univers. Min kunst handler meget sjældent om mig selv, men snarere om mit verdenssyn. Jeg vælger at berøre emner omkring åndelighed, seksualitet, fantasi, åndelige væsener og krafter."

"......Jeg er i gang med de forskellige ting som jeg gør mest: Male oliemalerier, tegne, lave akvarelbilleder og bruge min fantasi på de inspirationer som kommer til mig. Jeg har også lavet forskellige udsmykningsopgaver."

"Jeg er bosiddende i Birgittelyst ved Viborg og vil beskrive mig selv som kolorist i et typisk skandinavisk tilsnit. Har en forkærlighed for 70´ernes farver og motivverden. Der går vist en rød tråd af blomsterbarn i mange af mine billeder. Ellers kan jeg nævne store kunstnere  som Per Kirkeby, Harald Giersing og Gustav Klimt, som har gjort stort indtryk og inspireret....
Jeg er autodidakt og maler fordi jeg kan lidt at lege med farverne."

 

Eva Gyberg JørgensenEva Gyberg Jorgensen

Sille BramsSille Brams 2

Jørgen RudJoergen Rud

 

"Impulsen til at tegne, male og på anden vis udtrykke mig i billeder og symboler kom spontant til mig på et tidspunkt, hvor jeg var bragt psykisk ud af balance. Det blev til en del år i ”Tusmørkelandet”, som jeg vælger at kalde det bevidsthedslag hvorfra impulsen til ”Billedemageri” kommer." "Kunsten er mit anker. Min måde at være i verden på. Det at udtrykke mig på et lærred giver mig ro, når jeg mangler det. Overskud, når jeg har underskud af energi. Gode oplevelser i naturen både her i Danmark og i udlandet. Lige som kunsten har givet mig gode relationer med andre med samme interesse. At male kan åbne verden.” "Allerede som 13-15 årig ville jeg gerne være kunstmaler. Først i 1985, da udtryksbehovet var fatalt efter et psykisk sammenbrud, lærte jeg oliemaleriet at kende, støttet af lærere som Hanne Munk, Max Parylewicz og Anne Dorthe Nielsen. Med årene synes jeg at have fundet en egen stil. Det er relativt farvestærke, ekspressive og informelle billeder."
Ole Juhl Østergaard

OleOstergaard

Orla Grane

Skrummel
Richard RaskinRichardRaskin  
Født i Aarhus. Begyndte at male i 15 – 16 års alderen. Udlært malersvend. Debuterede med 4 billeder på Kunstnernes Påskeudstilling 1963. Har udstillet på diverse gallerier og udstillingssteder. Har deltaget 4 gange på censurerede udstillinger. Har solgt to gange til Aarhus Kommune. Fået Frankcs kunstlegat. Mit motiv er landskabet. Det diffuse lys i impressionistisk stil. Endnu engang er det de flotte, fristende, formfuldende, forførende, fantasifulde, finurlige og fantastiske skrumler det står for skud. Skrumler er fælles titlen på mine skulpturer. Self-taught and inspired by Chagall, Klee and Van Gogh, Richard Raskin explores
family origins, the faces of friends, Holocaust images and imaginary scenes in his paintings. He is the editor of the peer-reviewed journal, SHORT FILM STUDIES published in the UK and has written a number of books and articles on film, painting, humor and an iconic photograph. His paintings have been included in Kunstnernes Påskeudstilling 1986
Thomas StenshøjThomasStenshoj
"Jeg har lavet de fleste billeder som elev på Gallo Skolen. Jeg forsøger med billederne at skabe skønhed for betragteren. I lang tid var mine billeder mest en slags farveekspressionisme, hvor jeg lavede acryl på masonit. Nu har jeg mest gang i akvarel, hvor jeg laver nyimpressionisme d.v.s laver tingene efter indtryk af andres billeder."

  

 

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade