Udstilling d. 10. maj til d. 17. juni 2015

Trine Birkenfeldt – Jeg er 36 år gammel, og bor i Skødstrup. Jeg har malet siden 1996, hvor jeg gik på kunstskole i Silkeborg. I 2004 havde jeg min første udstilling, og har siden udstillet mange forskellige steder, bl.a. Galleri Gallo, Gimsinghoved Kunst og kulturcenter i Struer, Festugeudstilling på Museet på Psykiatrisk Hospital m.f. Jeg maler både abstrakt og figurativt, og oftest i glade farver.

 

IMG 1768

 

IMG 1770

 

IMG 1773

 

Claudia Pavia – Det var en nat. En fest ude under den åbne himmel, midt i en skov. Folk havde spist Gudernes frugter og drukket fra de udødeliges kilde. Jeg holdte mig på dørtrinnet, og trådte aldrig ind. Men pludselig var jeg fanget af multifarvede væseners hemmelig spind. Jeg flygtede igennem skoven, med min elskede til solen den stod op. Det eneste jeg husker nu, var træernes sang og åndernes tale. Gennemsigtige ord jeg var nødt til at omsætte, ved at male. Så her bringer jeg sangen fra skovens dyb, dette er min pensels hemmelige apokryf.  
Jeg har forsøgt at skabe et psykedelisk udtryk i mine malerier, da ophavet til inspirationen har afsæt i en bevidsthedsudvidende oplevelse. Desuden ønsker jeg at skabe et tilhørsforhold til det organiske, mytiske og overnaturlige der symboliserer min hjemtur i gennem skoven den nat

 

IMG 1778

 

IMG 1779

 

IMG 1783

 

Mvh. Galleri Gallo

 

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade