Udstilling 26. juli til 26. august 2015

Belén Paredes - er en maler, der gennem sin kunst ønsker at udtrykke sin opfattelse af det miljø, der omgiver hende. Temaerne i hendes kunst er mennesker, identitet og dagligdagsøjeblikke, som hun udtrykker i et flydende, farverigt og ekspressivt sprog. Hendes kunst udspringer således af egne følelser og hverdagsoplevelser.

 

Belén Paredes udtaler selv om sin kunst: ”At male er for mig ikke blot en profession. Det er en måde at leve på! Det er mine egne refleksioner, mine indre kampe, min terapi og min måde at forstå virkeligheden på.”

 

IMG 1832

 

IMG 1833

 

IMG 1837

 

Inger-Marie Ørner – ”Bagateller….som vinden blæser” – Udstillingen består af ord og billede. Udstillingens tema er vores liv på godt og ondt og ofte med naturen som deltager og inspirator. Jeg opfatter ordene som det primære for mig, og når jeg udstiller, opfatter jeg maleriet som en tilknytning til digtet. Det er bogstaveligt talt, bogstaveligt malt. Min produktion indeholder altid glæde og lys i en eller anden form. Og jeg holder af at overraske og lade humoren få det sidste ord.

 

IMG 1860

 

IMG 1862

 

IMG 1870

 

Orla Grane - Udstiller atter på det skønne Galleri Gallo. Endnu engang er det de flotte, fristende, formfuldende, forførende, fantasifulde, finurlige og fantastiske skrumler det står for skud. Skrumler er fælles titlen på Orla Grane’s skulpturer.

 

IMG 1841

 

IMG 1845

 

IMG 1853

 

Mvh. Galleri Gallo.

 

 

 

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade